Nyt i Fyrkatspillet
www.ihobro.dk

Til forsiden ihobro.dk Foto galleri fra 2009 til nu >>>> Nyheds Arkivet www.fyrkatspillet.dk

2018

2018-01-11  
Amatørteatret  FYRKATSPILLET

søger dramaskoleelever , dragtfolk, IT og økonomifolk, teknikere, lys og lydfolk, rekvisit- og regi ting og scenebyggere, folk der kan fremstille og der kan tilberede og servere vikingetaffel og være en del af teamet i forbindelse med vikingetaflet mm.

Unge mennesker der kan være med Fyrkatspillets kampgruppe, og som vil få mulighed for at få undervisning i kamptræning, af en professionel kamptræner og som kan indgå i Fyrkatspillets vikingeaktiviteter og i Fyrkatspillets forestilling på Fyrkat.
Kort sagt: Amatørteatret Fyrkatspillet kalder på interesserede der har lyst og som måske er fikse på fingrene, kvinder, mænd og børn til intromøde i Amatørteatret Fyrkatspillet. Mødet holdes på Hobro Bibliotek i den store foredragssal torsdag, den 11. januar 2018 kl. 19.00. Spillet byder på en forfriskning og en sandwich.
Gruppelederne vil fortælle om, hvordan man arbejder i Fyrkatspillet og om hvordan med løser opgaverne i fællesskabet.
På mødet vil Ungdomsskoleinspektør Lars Otte Kofoed og vikingekamptræner Jon Cold sammen med skuespillerformanden Kaj Børge Jung Pedersen orienterer vikingekamp træningen mødet.
Vi indbyder såvel nye medlemmer, som gamle medlemmer til denne aften. Kan du lide at bruge dine hænder, og være sammen med nogle dejlige mennesker om et stort fælles projekt, som Amatørteatret Fyrkatspillet er, så mød op. Vi kan love dig en masse dejlige timer i samvær med glade og venlige mennesker.
På introaftenen vil du blive orienteret lidt om årets Fyrkatsspil på Kongens Fyrkat. Du kan efter en samtale med gruppelederne blive præsenteret for årets opgave, i den arbejdsgruppe, som du gerne vil deltage i?

I følge aftale med gruppelederen finder gruppelederen og du ud af, hvilke hold / og hvilke opgaver, du har mulighed for at byde ind på. Du hører lidt om Fyrkatspillets funktion/ og om hvordan der arbejdes og om hvordan arbejdet foregår i de forskellige arbejdsgrupper . Spillet byder på en forfriskning /sandwich, på orienteringsmødet.Har du lysten til at være sammen med andre mennesker om en stor opgave, så mød op.
Næste stormøde er den 8. februar 2018 kl. 19.00 på Hobro Bibliotek, hvor interesserede også kan melde sig få en snak med gruppelederne. Årets forfatter, skuespiller ved Aalborg Teater Jørgen W. Larsen deltager i mødet , hvor der er første læseprøve på årets manuskript , der har premiere i Vikingehuset på Fyrkat fredag, den 25. maj 2018.
På gensyn Amatørteatret Fyrkatspillet
Jytte Frederiksen mobil 23 30 03 08
Billeder: Fotograf Marianne Andersen