Nyt i Fyrkatspillet
www.ihobro.dk

Til forsiden ihobro.dk Nyheds Arkivet www.fyrkatspillet.dk
FOTOALBUM FRA 2009 TIL NU >>>>
2020-01-12  

 

af Michelle Møller Danum

 

Velkommen til Årets FYRKATSPIL ”ORM og Guldfugl”

 

Manuskriptet er skrevet af Ebbe Kløvedal Reich til Fyrkatspillet i 2001, og det er med stor glæde at vi genopfører dette med instruktøren Lars Ditlev i spidsen.

Amatørteatret Fyrkatspillets bestyrelse inviterer til årets stormøde til vikingespillet 2020, Orm og Guldfugl.

D. 15. jan 2020 kl.19.00 i Medborgerhuset i Hobro.

Her kan du høre om stykket, møde instruktøren og de aktive og høre om dine muligheder som skuespiller eller aktiv i forberedelsen og afviklingen af årets mange opførelser.

 

Instruktør Lars Ditlevs inviterer indenfor:

Jeg glæder mig til at instruerer Fyrkatspillets næste forestilling; `Orm og Guldfugl` af Ebbe Kløvedal Reich.

Som instruktør forundres jeg gang på gang over hvor meget glæde og begejstring der er i at lave teater med amatører. Jeg har instrueret efterhånden 30 forestillinger i forskellige sammenhænge og på Fyrkatspillet er det min fjerde forestilling jeg nu skal instruere. At spille en rolle og udtrykke tanker og følelser som ikke er din egne, men gennem fantasi og indlevelse spille en anden er en stor gave som menneske at få lov til og det er en glæde for mig at være med til at gøre udtrykket så stærkt som muligt.

At bruge sin stemme og krop, skabe udtryk med sig selv som instrument giver velvære og erfaring ikke kun til at lave teater, men også i andre sammenhænge hvor du skal udtrykke dig overfor andre, får du nogle rigtig gode værktøjer med dig, så du kan nyde at være i centrum.

 

Fyrkatspil – et fællesskab på tværs af alder

 

Instruktør Lars Ditlev:

Teater er ikke noget man laver alene, men sammen med andre og fællesskabet er særligt på Fyrkatspillet, hvor man møder andre i forskellige aldre der alle brænder for at lave godt og vedkommende teater.

Så drømmer du om at prøve dig selv af på en scene sammen med andre så er Fyrkatspillet et virkelig godt sted at søge hen.

 

 

Amatørteatret Fyrkatspillet søger frivillige til at deltage i alle vores arbejdsgrupper, som består af taffel, dragt, rekvisit, lys og lyd, PR og skuespillere. Så hvis du er fyldt med gode ideer eller kan bruge dine hænder, er du mere end velkommen.

Vi ses til en rigtig god start på vikingespillet 2020.

 

Ha’ en vidunderlig dag.

 

Med venlig hilsen

Michelle Møller Danum

 

Formand for Amatørteatret Fyrkatspillet

Gruppeleder for skuespillerne

Hohøje 57, 9500 Hobro

+45 60 13 61 76

Michelle.fyrkat@gmail.com

 
   
hits siden 16-08-2006 - da opstod ihobro